Guidning vingård och vinfabrik

hemGuidning vingård och vinfabrik


Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Blaxsta Wine

Guidning vingård och vinfabrik 


Året runt erbjuds guidade visningar av vår vingård och vinfabrik.


Man kommer att få en god inblick om hur äkta kvalitetsviner framställs, skillnaden på naturliga viner, svavlade viner och ekologiska viner, odlingsförutsättningarna i Sverige, terroir och att man redan i samband med vinterbeskärningen bestämmer kvaliteten på det vin man ämnar framställa. En mycket spännande och givande inblick om hur ett vin blir till från början till slut. Guidningen inklusive något häftigt smakprov tar cirka en timme.

Idealisk upplevelse för personal- och temagrupper, föreningar, kundträffar och privata fester. Vi kan också specialdesigna olika aktiviteter (exempelvis skörd av druvor etc). Kontakta oss gärna så vi kan skapa en total upplevelse på Blaxsta Vingård.


Blaxsta Wine AB


Blackstaby Gård
642 95 Flen

Tel: 0157 – 704 60
Mob: 070 – 48 34 690

E-post: goran.amnegard@blaxstawine.se

Exklusiva viner, middag, boende, konferens, högtidsfirande eller en romantisk helg

Det är med stor glädje jag välkomnar Er till Sveriges första vinfabrik och vingård. Vingården omfattar 3.5 Ha med ädla druvsorter som Vidal, Chardonnay, Merlot och Cabernet Franc. Själva fabriken är inrymd i en 1600-tals ladugård där mycket av den gamla charmen bevarats. En tillhörande 1500-tal vinkällare har renoverats och kan hyras av grupper om 10 – 50 personer, restaurang Blacke, konferensrum och exklusiva hotelrum finns också på gården.

Inspireras
7697
Antal liter vin
365
Öppna dagar
3.5
Antal hektar
15
Antal rum
11
Mil till Stockholm
 

ÄR DU REDO FÖR EN SMAKFULL UPPLEVELSE?

Kontakta oss